U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Veel Gestelde Vragen

Veelgestelde vragen / FAQ

 

Ik koop een Product bij Kunst Nagels Benelux,wanneer ontvang ik het product in huis?

Kunst Nagels Benelux levert direct na betaling,dit wil zeggen,betaald de klant met paypal,dan wordt dezelfde dag de bestelling verzonden naar de klant.

Kiest de klant voor Afhalen in Hamont-Achel,dan krijgt de klant direct na het bestellen een email van Kunst Nagels Benelux om een afhaal afspraak te maken.

Betaald een klant doormiddel van een overschrijving,dan kan het wel eens voorkomen dat Kunst Nagels Benelux de betaling pas een paar dagen later op haar rekening heeft staan.(met KBC hebben we de ervaring,dat als een klant een overschrijving doet,het ook direct op onze rekening staat)wij verzenden dan ook direct de bestelling.

Hoelang krijg ik garantie op een Product wat ik gekocht heb bij Kunst Nagels Benelux?

Standaard geeft Kunst Nagels Benelux 12 maanden garantie op electrische producten, andere producten hebben fabrieksgarantie op fouten , geef dit meteen aan als u iets ontvangen heeft en niet in orde is , wij onderzoeken dit dan direct !

Heeft Kunst Nagels Benelux ook een Toonzaal waar de producten te bezichtigen zijn?

Nee , Kunst Nagels Benelux werkt uitsluitend online,om zo de prijzen voor onze klanten zo scherp mogelijk te kunnen houden,wij hoeven dus geen dure Toonzaal te huren en deze kosten aan onze klanten door te rekenen.

Het is wel mogelijk om op afspraak een bestelling af te komen halen en evt nog iets bij te kopen indien u weet wat u nog wil toevoegen.